Avanceret søgning    In English
logo

Informationssøgning for Erhvervsakademi Dania

Skip Navigation LinksForside > Beskrivelse

energiforskning.dk

Adresse til siden:
http://www.energiforskning.dk/
Beskrivelse:

buy cheap abortion pill

buy abortion pill chrissimpsonphotography.com

pentasa

pentasa go

melatonin and pregnancy safety

melatonin and pregnancy

buy duloxetine online

duloxetine buy informaticando.net
Energiforskning.dk er en fælles informationsportal for de energiteknologiske forsknings- og udviklingsprogrammer. Portalen indeholder information om igangværende og afsluttede energiteknologiske forsknings- og udviklingsprojekter.

Søgetips:

Godkendelse til siden:
  • Gratis/Free
  • Fri adgang med internetadressen
Adgang til publikationer sikrer viden

Erhvervsakademi Dania har samlet digitale adgange til publikationer og kilder på denne oversigt. Det gælder både købte adgange samt relevante gratis medier og publikationer. Oversigten vil løbende blive udviklet og udvidet. Der vil under hver publikation være angivet adgangskrav. De fleste betalingsbaser kræver, at man anvender VPN adgangen til Dania, og vejledning i brugen af denne publiceres på Fronter, så snart den er klar.

Kurser i informationssøgning og -kompetence

Dania sætter fokus på øget informationskompetencer blandt studerende og undervisere bl.a. for at sikre, at projekter og hovedopgaver er baseret på nyeste viden. Der udbydes kurser indenfor informationskompetencer til vores undervisere og studerende, bl.a. således at dimittender i jobs i højere grad hjælper virksomhederne med at gøre brug af nyeste viden og forskning.For hjælp til at søge informationer se søgevejledningen

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte koordinator Jan Steffensen på infobaser@eadania.dk vedr. spørgsmål om databaser, kilder og kurser, og Helpdesk vedr. it-/adgangsmæsige spørgsmål.