Avanceret søgning    In English
logo

Informationssøgning for Erhvervsakademi Dania

Skip Navigation LinksForside > Beskrivelse

DTU Orbit

Adresse til siden:
http://orbit.dtu.dk
Beskrivelse:

nifedipine topique

nifedipine equivalent

lexapro side effects after 1 week

lexapro side effects shaking

vibramycin

vibramycin

effexor

effexor zarb.co.uk

minoxidil

minoxidil

melatonin weed and alcohol

melatonin and weed

clozapin forgiftning

clozapin leukopeni ogkaffekobenhavn.website clozapin kontrol
DTU Orbit is the official research database of the Technical University of Denmark, DTU.

DTU Orbit provides an overview of publications to which DTU employees have contributed. DTU Orbit also offers the possibility to cross search publications, projects, activities, department profiles and staff profiles.

Søgetips:

Godkendelse til siden:
  • Gratis/Free
  • Fri adgang med internetadressen
  • Man skal oprettes som bruger.
Adgang til publikationer sikrer viden

Erhvervsakademi Dania har samlet digitale adgange til publikationer og kilder på denne oversigt. Det gælder både købte adgange samt relevante gratis medier og publikationer. Oversigten vil løbende blive udviklet og udvidet. Der vil under hver publikation være angivet adgangskrav. De fleste betalingsbaser kræver, at man anvender VPN adgangen til Dania, og vejledning i brugen af denne publiceres på Fronter, så snart den er klar.

Kurser i informationssøgning og -kompetence

Dania sætter fokus på øget informationskompetencer blandt studerende og undervisere bl.a. for at sikre, at projekter og hovedopgaver er baseret på nyeste viden. Der udbydes kurser indenfor informationskompetencer til vores undervisere og studerende, bl.a. således at dimittender i jobs i højere grad hjælper virksomhederne med at gøre brug af nyeste viden og forskning.For hjælp til at søge informationer se søgevejledningen

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte koordinator Jan Steffensen på infobaser@eadania.dk vedr. spørgsmål om databaser, kilder og kurser, og Helpdesk vedr. it-/adgangsmæsige spørgsmål.