Avanceret søgning    In English
logo

Informationssøgning for Erhvervsakademi Dania

Skip Navigation LinksForside > Beskrivelse

FinansWatch

Adresse til siden:
http://finanswatch.dk/
Beskrivelse:

naltrexone buy

how to buy naltrexone movidafm.net buy low dose naltrexone canada

melatonin

melatonin beerotor.de

vermox

vermox click

prometrium

prometrium go

naltrexone buy

where to buy naltrexone click

low dose naltrexone buy

buy naltrexone online india go

abortion pill side effects

abortion pill
FinansWatch er et netmedie, der leverer nyheder om virksomheder og personer i den finansielle sektor, bl.a. artikler om konkurrence, resultater, regulering, tendenser, karriere, navne, jobskifte og meget mere.

Søgetips:

De seneste nyheder findes i boksen til højre. Ellers brug søgefeltet øverst til højre.

Godkendelse til siden:
  • Gratis/Free
  • Fri adgang med internetadressen
Adgang til publikationer sikrer viden

Erhvervsakademi Dania har samlet digitale adgange til publikationer og kilder på denne oversigt. Det gælder både købte adgange samt relevante gratis medier og publikationer. Oversigten vil løbende blive udviklet og udvidet. Der vil under hver publikation være angivet adgangskrav. De fleste betalingsbaser kræver, at man anvender VPN adgangen til Dania, og vejledning i brugen af denne publiceres på Moodlerooms, så snart den er klar.

Kurser i informationssøgning og -kompetence

Dania sætter fokus på øget informationskompetencer blandt studerende og undervisere bl.a. for at sikre, at projekter og hovedopgaver er baseret på nyeste viden. Der udbydes kurser indenfor informationskompetencer til vores undervisere og studerende, bl.a. således at dimittender i jobs i højere grad hjælper virksomhederne med at gøre brug af nyeste viden og forskning.For hjælp til at søge informationer se søgevejledningen

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os på raha@eadania.dk vedr. spørgsmål om databaser, kilder og kurser, og Helpdesk vedr. it-/adgangsmæsige spørgsmål.