Avanceret søgning    In English
logo

Informationssøgning for Erhvervsakademi Dania

Skip Navigation LinksForside > Beskrivelse

Survey Research Methods

Adresse til siden:
http://ojs.ub.uni-konstanz.de/srm/
Beskrivelse:

buy abortion pill online

buy abortion pill online miconsoladoryyo.com

diclofenac

diclofenac inovina.com

yasmin

yasmin forlaget-ave-maria.dk

xenical

xenical jeltevanandel.nl

20mg citalopram

buy citalopram

atomoxetin strattera

atomoxetin produktresume link atomoxetin ziehen
Peer-reviewed videnskabelig tidsskrift, der er interessant inden for mange discipliner, hvor der arbejdes med design, implementering og anayse af surveys. Tidsskriftet er elektronisk og gratis som open access.

Søgetips:

Brug søgefeltet til højre eller gennemse (browse) enkelte numre, efter forfatter eller titel.

Godkendelse til siden:
  • Gratis/Free
  • Fri adgang med internetadressen
Adgang til publikationer sikrer viden

Erhvervsakademi Dania har samlet digitale adgange til publikationer og kilder på denne oversigt. Det gælder både købte adgange samt relevante gratis medier og publikationer. Oversigten vil løbende blive udviklet og udvidet. Der vil under hver publikation være angivet adgangskrav. De fleste betalingsbaser kræver, at man anvender VPN adgangen til Dania, og vejledning i brugen af denne publiceres på Moodlerooms, så snart den er klar.

Kurser i informationssøgning og -kompetence

Dania sætter fokus på øget informationskompetencer blandt studerende og undervisere bl.a. for at sikre, at projekter og hovedopgaver er baseret på nyeste viden. Der udbydes kurser indenfor informationskompetencer til vores undervisere og studerende, bl.a. således at dimittender i jobs i højere grad hjælper virksomhederne med at gøre brug af nyeste viden og forskning.For hjælp til at søge informationer se søgevejledningen

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os på raha@eadania.dk vedr. spørgsmål om databaser, kilder og kurser, og Helpdesk vedr. it-/adgangsmæsige spørgsmål.