Avanceret søgning    In English
logo

Informationssøgning for Erhvervsakademi Dania

Skip Navigation LinksForside > Beskrivelse

Ugeskrift for Retsvæsen (UfR)

Adresse til siden:
http://jura.karnovgroup.dk/product/69
Beskrivelse:

abortion pill

abortion pill online 4barcollective.com

voltaren

voltaren

nizoral

nizoral

abortion pill online

abortion pill reversal

buy naltrexone online cheap

buy low dose naltrexone

zoloft pregnancy category b

zoloft pregnancy
UfR Online giver dig det elektroniske overblik over dansk retspraksis – lige nu og mere end 125 år tilbage i tiden, samlet og systematiseret i domme og juridiske artikler.

Søgetips:

Brug en af registeradgangene på forsiden.

Godkendelse til siden:
  • IP
  • Kan kun bruges på skolen eller via VPN
Adgang til publikationer sikrer viden

Erhvervsakademi Dania har samlet digitale adgange til publikationer og kilder på denne oversigt. Det gælder både købte adgange samt relevante gratis medier og publikationer. Oversigten vil løbende blive udviklet og udvidet. Der vil under hver publikation være angivet adgangskrav. De fleste betalingsbaser kræver, at man anvender VPN adgangen til Dania, og vejledning i brugen af denne publiceres på Fronter, så snart den er klar.

Kurser i informationssøgning og -kompetence

Dania sætter fokus på øget informationskompetencer blandt studerende og undervisere bl.a. for at sikre, at projekter og hovedopgaver er baseret på nyeste viden. Der udbydes kurser indenfor informationskompetencer til vores undervisere og studerende, bl.a. således at dimittender i jobs i højere grad hjælper virksomhederne med at gøre brug af nyeste viden og forskning.For hjælp til at søge informationer se søgevejledningen

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte koordinator Jan Steffensen på infobaser@eadania.dk vedr. spørgsmål om databaser, kilder og kurser, og Helpdesk vedr. it-/adgangsmæsige spørgsmål.