Avanceret søgning    In English
logo

Informationssøgning for Erhvervsakademi Dania

Skip Navigation LinksForside > Beskrivelse

Hospitality & Tourism Complete

Adresse til siden:
http://search.ebscohost.com/login.aspx?authtype=ip,uid&profile=ehost&defaultdb=hjh
Beskrivelse:

usa buy abortion pill

abortion pill online usa

rheumatrex

rheumatrex

claritin

claritin

fluoxetine capsules 20mg

buy fluoxetine

buy naltrexone canada

buy naltrexone online cheap
Hospitality & Tourism Complete dækker akademisk forskning og branche nyheder inden for alle område af turisme og indeholder næsten 950.000 poster så langt tilbage som 1965. Der er adgang til fuldtekst for mere end 530 publikationer, herunder tidsskrifter, firma- og landerapporter samt bøger. Blandt fuldtekst tidsskrifterne er Asia Pacific Journal of Tourism Research, Current Issues in Tourism, International Journal of Tourism Research, Journal of Sustainable Tourism, Leisure Sciences, Nation's Restaurant News og Restaurant Business.

Søgetips:

Opbyg din søgning øverst på siden ved at anvende operatorerne og afgrænsning til bestemte felter.

Godkendelse til siden:
  • IP
  • Kan kun bruges på skolen eller via VPN
Adgang til publikationer sikrer viden

Erhvervsakademi Dania har samlet digitale adgange til publikationer og kilder på denne oversigt. Det gælder både købte adgange samt relevante gratis medier og publikationer. Oversigten vil løbende blive udviklet og udvidet. Der vil under hver publikation være angivet adgangskrav. De fleste betalingsbaser kræver, at man anvender VPN adgangen til Dania, og vejledning i brugen af denne publiceres på Moodlerooms, så snart den er klar.

Kurser i informationssøgning og -kompetence

Dania sætter fokus på øget informationskompetencer blandt studerende og undervisere bl.a. for at sikre, at projekter og hovedopgaver er baseret på nyeste viden. Der udbydes kurser indenfor informationskompetencer til vores undervisere og studerende, bl.a. således at dimittender i jobs i højere grad hjælper virksomhederne med at gøre brug af nyeste viden og forskning.For hjælp til at søge informationer se søgevejledningen

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os på raha@eadania.dk vedr. spørgsmål om databaser, kilder og kurser, og Helpdesk vedr. it-/adgangsmæsige spørgsmål.