Avanceret søgning    In English
logo

Informationssøgning for Erhvervsakademi Dania

Skip Navigation LinksForside > Beskrivelse

Euromonitor

Adresse til siden:
http://www.portal.euromonitor.com/portal/server.pt
Beskrivelse:

Euromonitor er en database med global markedsinformation og et analyseredskab med data og rapporter på tværs af brancher, lande og forbrugere. Den indeholder 8 millioner internationale markedsstatistikker om brancher, lande og forbrugere, 18.000 markedsanalyser, firmarapporter og landerapporter i fuld tekst, kommentarer fra eksperter om nye trends i markeder, andel og forbrugere, tusindvis af informationsressourcer til brug i forskning og kraftfulde dataanalyse funktioner, som kan skræddersyes til et bestemt behov.

Søgetips:

Godkendelse til siden:
  • IP
  • Kan kun bruges på skolen eller via VPN
Adgang til publikationer sikrer viden

Erhvervsakademi Dania har samlet digitale adgange til publikationer og kilder på denne oversigt. Det gælder både købte adgange samt relevante gratis medier og publikationer. Oversigten vil løbende blive udviklet og udvidet. Der vil under hver publikation være angivet adgangskrav. De fleste betalingsbaser kræver, at man anvender VPN adgangen til Dania, og vejledning i brugen af denne publiceres på Moodlerooms, så snart den er klar.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os på milo@eadania.dk vedr. spørgsmål om databaser, kilder og kurser, og Helpdesk vedr. it-/adgangsmæsige spørgsmål.