Avanceret søgning    In English
logo

Informationssøgning for Erhvervsakademi Dania

Skip Navigation LinksForside > Beskrivelse

Finansrådet

Adresse til siden:
http://www.finansraadet.dk/
Beskrivelse:

antidepressants names

buy antidepressants uk click natural antidepressants

cialis

cialis

diprolene

diprolene restaurantvisuals.com

diamox

diamox

zoloft weed and alcohol

zoloft and weed smoking dotnetcoimbatore.com

blodtryksmedicin amlodipin

blodtryksmedicin amlodipin lasertech.com
Finansrådet er brancheorganisation for banker, sparekasser og andelskasser. Deres hjemmeside indeholder bl.a. under "Tal & Fakta" data om branchen og megen anden relevant information for banksektoren.

Søgetips:

Vælg "Tal & Fakta" og brug derefter venstre menu til at navigere til den ønskede information.

Godkendelse til siden:
  • Gratis/Free
  • Fri adgang med internetadressen
Adgang til publikationer sikrer viden

Erhvervsakademi Dania har samlet digitale adgange til publikationer og kilder på denne oversigt. Det gælder både købte adgange samt relevante gratis medier og publikationer. Oversigten vil løbende blive udviklet og udvidet. Der vil under hver publikation være angivet adgangskrav. De fleste betalingsbaser kræver, at man anvender VPN adgangen til Dania, og vejledning i brugen af denne publiceres på Fronter, så snart den er klar.

Kurser i informationssøgning og -kompetence

Dania sætter fokus på øget informationskompetencer blandt studerende og undervisere bl.a. for at sikre, at projekter og hovedopgaver er baseret på nyeste viden. Der udbydes kurser indenfor informationskompetencer til vores undervisere og studerende, bl.a. således at dimittender i jobs i højere grad hjælper virksomhederne med at gøre brug af nyeste viden og forskning.For hjælp til at søge informationer se søgevejledningen

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte koordinator Jan Steffensen på infobaser@eadania.dk vedr. spørgsmål om databaser, kilder og kurser, og Helpdesk vedr. it-/adgangsmæsige spørgsmål.