Avanceret søgning    In English
logo

Informationssøgning for Erhvervsakademi Dania

Skip Navigation LinksForside > Beskrivelse

Publikationer (Highwire)

Adresse til siden:
http://highwire.stanford.edu/
Beskrivelse:

symbicort generic canada

symbicort generico click here symbicort inhaler uk

fluoxetine

fluoxetine vlcrespeto.com

citalopram

citalopram website

benadryl pregnancy nausea

benadryl and pregnancy nausea read here

viagra coupon free

coupon prescription

pantoprazol sandoz

pantoprazol uden recept pantoprazol uden recept pantoprazol actavis
Hightwire Press samarbejder med uafhængige akademiske udgivere, organisationer, sammenslutninger og universiteter og samler adgangen til tidsskrifter, referenceværker, bøger og rapporter. Kun en mindre del er full text.

Søgetips:

Anvend søgefeltet øverst og brug den meget fine hjælp under "Search Tips".

Godkendelse til siden:
  • Gratis/Free
  • Fri adgang med internetadressen
Adgang til publikationer sikrer viden

Erhvervsakademi Dania har samlet digitale adgange til publikationer og kilder på denne oversigt. Det gælder både købte adgange samt relevante gratis medier og publikationer. Oversigten vil løbende blive udviklet og udvidet. Der vil under hver publikation være angivet adgangskrav. De fleste betalingsbaser kræver, at man anvender VPN adgangen til Dania, og vejledning i brugen af denne publiceres på Fronter, så snart den er klar.

Kurser i informationssøgning og -kompetence

Dania sætter fokus på øget informationskompetencer blandt studerende og undervisere bl.a. for at sikre, at projekter og hovedopgaver er baseret på nyeste viden. Der udbydes kurser indenfor informationskompetencer til vores undervisere og studerende, bl.a. således at dimittender i jobs i højere grad hjælper virksomhederne med at gøre brug af nyeste viden og forskning.For hjælp til at søge informationer se søgevejledningen

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte koordinator Jan Steffensen på infobaser@eadania.dk vedr. spørgsmål om databaser, kilder og kurser, og Helpdesk vedr. it-/adgangsmæsige spørgsmål.