Avanceret søgning    In English
logo

Informationssøgning for Erhvervsakademi Dania

Skip Navigation LinksForside > Beskrivelse

iJRDO Journal

Adresse til siden:
https://ijrdo.org/
Beskrivelse:

IJRDO Journal giver adgang til en bred vifte af forskningsbaserede tidsskrifter inden for f.eks. ingeniørvidenskab, medicin, videnskab, teknologi, management, sundhedsvidenskab, miljø etc. Vores mål er at tilvejebringe det bedste platform for forskere, hvor de kan udgive deres arbejde i en open-access model.

Søgetips:

Gå ind i hvert enkelt tidsskrift og find listen over udgivne udgaver.

Godkendelse til siden:
  • Gratis/Free
  • Fri adgang med internetadressen
Adgang til publikationer sikrer viden

Erhvervsakademi Dania har samlet digitale adgange til publikationer og kilder på denne oversigt. Det gælder både købte adgange samt relevante gratis medier og publikationer. Oversigten vil løbende blive udviklet og udvidet. Der vil under hver publikation være angivet adgangskrav. De fleste betalingsbaser kræver, at man anvender VPN adgangen til Dania, og vejledning i brugen af denne publiceres på Fronter, så snart den er klar.

Kurser i informationssøgning og -kompetence

Dania sætter fokus på øget informationskompetencer blandt studerende og undervisere bl.a. for at sikre, at projekter og hovedopgaver er baseret på nyeste viden. Der udbydes kurser indenfor informationskompetencer til vores undervisere og studerende, bl.a. således at dimittender i jobs i højere grad hjælper virksomhederne med at gøre brug af nyeste viden og forskning.For hjælp til at søge informationer se søgevejledningen

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte koordinator Jan Steffensen på infobaser@eadania.dk vedr. spørgsmål om databaser, kilder og kurser, og Helpdesk vedr. it-/adgangsmæsige spørgsmål.