Avanceret søgning    In English
logo

Informationssøgning for Erhvervsakademi Dania

Skip Navigation LinksForside > Beskrivelse

SBI-anvisninger

Adresse til siden:
http://sbi.dk/anvisninger/Pages/Start.aspx
Beskrivelse:

lexapro side effects sleepwalking

lexapro side effects heart open lexapro side effects skin

buy naltrexone from trusted pharmacy

buy naltrexone no prescription read here buy naltrexone from trusted pharmacy

abortion pill online

abortion pill online dearteaga.es

amoxil

amoxil

cymbalta

cymbalta

mirapex

mirapex go

can i buy the abortion pill over the counter

abortion pill buy knagis.miga.lv

pantoprazol ct

pantoprazol halveringstid mavebruger.site pantoprazol nycomed
Statens Byggeforskningsinstitut, SBi, er internationalt anerkendt for anvendelsesorienteret forskning af højeste kvalitet. Forskningen bliver nyttiggjort gennem rådgivning af myndigheder, formidling til bygge- og boligsektoren samt uddannelse. SBi er dermed kendt i den danske offentlighed som det vigtigste forskningsinstitut på bygge- og boligområdet.

Søgetips:

Godkendelse til siden:
  • IP
  • Kan kun bruges på skolen eller via VPN
Adgang til publikationer sikrer viden

Erhvervsakademi Dania har samlet digitale adgange til publikationer og kilder på denne oversigt. Det gælder både købte adgange samt relevante gratis medier og publikationer. Oversigten vil løbende blive udviklet og udvidet. Der vil under hver publikation være angivet adgangskrav. De fleste betalingsbaser kræver, at man anvender VPN adgangen til Dania, og vejledning i brugen af denne publiceres på Fronter, så snart den er klar.

Kurser i informationssøgning og -kompetence

Dania sætter fokus på øget informationskompetencer blandt studerende og undervisere bl.a. for at sikre, at projekter og hovedopgaver er baseret på nyeste viden. Der udbydes kurser indenfor informationskompetencer til vores undervisere og studerende, bl.a. således at dimittender i jobs i højere grad hjælper virksomhederne med at gøre brug af nyeste viden og forskning.For hjælp til at søge informationer se søgevejledningen

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte koordinator Jan Steffensen på infobaser@eadania.dk vedr. spørgsmål om databaser, kilder og kurser, og Helpdesk vedr. it-/adgangsmæsige spørgsmål.