Avanceret søgning    In English
logo

Informationssøgning for Erhvervsakademi Dania

Skip Navigation LinksForside > Beskrivelse

Den Bibliometriske Forskningsindikator

Adresse til siden:
https://bfi.fi.dk/
Beskrivelse:

lexapro side effects in children

lexapro side effects

deltasone

deltasone theworks.eu

norethindrone

norethindrone online

yasmin

yasmin wearehighlow.co.uk

drug coupons

pfizer coupons for viagra
Den Bibliometriske Forskningsindikator (BFI) har til formål at fremme publicering og spredning af viden om dansk forskning.

Søgetips:

Godkendelse til siden:
  • Gratis/Free
  • Fri adgang med internetadressen
Adgang til publikationer sikrer viden

Erhvervsakademi Dania har samlet digitale adgange til publikationer og kilder på denne oversigt. Det gælder både købte adgange samt relevante gratis medier og publikationer. Oversigten vil løbende blive udviklet og udvidet. Der vil under hver publikation være angivet adgangskrav. De fleste betalingsbaser kræver, at man anvender VPN adgangen til Dania, og vejledning i brugen af denne publiceres på Fronter, så snart den er klar.

Kurser i informationssøgning og -kompetence

Dania sætter fokus på øget informationskompetencer blandt studerende og undervisere bl.a. for at sikre, at projekter og hovedopgaver er baseret på nyeste viden. Der udbydes kurser indenfor informationskompetencer til vores undervisere og studerende, bl.a. således at dimittender i jobs i højere grad hjælper virksomhederne med at gøre brug af nyeste viden og forskning.For hjælp til at søge informationer se søgevejledningen

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte koordinator Jan Steffensen på infobaser@eadania.dk vedr. spørgsmål om databaser, kilder og kurser, og Helpdesk vedr. it-/adgangsmæsige spørgsmål.